Skip to main content

Bli en del av vårt team

Välkommen till Optronic, ledande i Norden på optisk mätteknik! 

Vi utvecklar lösningar inom alla branscher och våra kunder sträcker sig från startups till multinationella bolag. Vi är en lagom stor och platt organisation där du får möjlighet att påverka i alla delar av våra kunders produktlivscykel. Vi kännetecknas av teknisk nyfikenhet och är ständigt öppna för att lära oss nytt och att utmanas av nya projekt och produkter.

Nu söker vi fler människor som vill skapa lösningar som gör nytta för våra kunder och deras marknader. Medarbetare som är nyfikna, drivna, genuint teknikintresserade och, ännu viktigare, är öppna, kreativa och tycker om att se laget lyckas.

Läs mer om våra lediga tjänster och hur du blir en del av vårt team.

Site Manager

Vi öppnar en ny site i Lund och söker en driven och erfaren Site Manager att sätta ihop och leda ett eget team av utvecklare. Vi söker dig som vill vara med och skapa något helt nytt, utan att behöva oroa dig för riskerna med att bygga upp ett helt nytt företag.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Lund

Läs mer om tjänsten

Senior produktutvecklare

I rollen som senior produktutvecklare är du teknisk ledare inom våra utvecklingsprojekt som syftar till att utveckla produkter baserade på optik och elektronik för serieproduktion. Du jobbar nära våra kunder och har ledande roll inom våra utvecklingsteam.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Skellefteå och Lund

Läs mer om tjänsten

Produktionsteknisk specialist

I rollen som produktionsteknisk specialist ingår du i våra utvecklingsprojekt som syftar till att utveckla produkter baserade på optik och elektronik för serieproduktion. Du jobbar nära projektets produktutvecklare och vår egen produktion.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Skellefteå

Läs mer om tjänsten

Projektledare

I rollen som projektledare driver du våra utvecklingsprojekt som syftar till att utveckla produkter baserade på optik och elektronik för serieproduktion. Du jobbar nära våra kunder och har ledande roll inom våra utvecklingsteam.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Skellefteå

Läs mer om tjänsten