Skip to main content

Site Manager

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Lund

Optronic öppnar en ny site och söker en driven och erfaren Site Manager som vill öka vår närvaro och stärka vår position som specialister inom optikområdet i Lund, ett av Europas starkaste kompetenskluster. Som Site Manager får du en viktig roll i att sätta ihop och leda ett eget team av utvecklare, samtidigt som du arbetar nära våra kunder och samarbetspartners i området. Vi söker dig som vill vara med och skapa något helt nytt, utan att behöva oroa dig för riskerna med att bygga upp ett helt nytt företag.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en erfaren allkonstnär med teknisk tyngd och förmågan att bemästra många olika roller. Du är uppskattad för din entreprenörsanda, ditt ledarskap och ditt driv, men också för din nyfikenhet, kreativitet och omtänksamhet. Om vi får gissa tror vi att du arbetar i rollen som utvecklingschef, säljare, projektledare, platschef eller med motsvarande ansvarsområden.

Varför välja Optronic?

I över 40 år har vi hjälpt över 500 kunder att skapa mer effektiva, lönsamma och kvalitativa affärer genom att ta helhetsansvar kring utvecklingen av deras produkter. Hos oss får du fria tyglar och chans stå vid rodret när vi beger oss ut på en ny spännande tillväxtresa. Du kommer in i en organisation som är lyhörd och snabbfotad. Hos oss kan dina samlade erfarenheter och kompetenser komma till sin fulla rätt då du blir en viktig del av ett bolag som ständigt utmanar sig själva och sina kunder.

För att vara kvalificerad för rollen ska du helst ha erfarenhet av att bygga och leda team, jobbat med sälj och utveckling och/eller projektledning. Erfarenhet av att arbeta inom optikområdet och industriell serieproduktion är förstås meriterande.

Har du fler frågor eller är helt redo att ta din karriär till nästa nivå? Kontakta Markus Bylesjö för mer information om tjänsten på markus.bylesjo@optronic.se.