Skip to main content

Sedan 2005 dominerar LIMAB marknaden för gipsskivetillverkare med hjälp av FalconEye, ett system som tidigt upptäcker defekter under produktionen tack vare beröringsfri mätteknik.

LIMAB, som är världsledande inom lasersensorer och mätsystem för dimension- och defektmätningar, har inlett ett samarbete med Optronic för att utveckla och tillverka nästa generation av produkten FalconEye. Samarbetet är följden av en träffande kompetensmatchning, där LIMAB tar hand om den mekaniska delen och utformningen av operatörsgränssnitt. Optronic bidrar med sin gedigna kunskap inom kamerateknologi, bildanalys och belysning.

– Vi står inför höga krav från våra slutkunder när det gäller beröringsfri avsyning. Därför är det avgörande att hitta partners som förstår vår affärsverksamhet och kan bidra till att ytterligare utveckla den, säger Lars Granlund, vd på LIMAB.

Optronic står för hela produktlivscykeln, från tidig utveckling till leverans av systemen till LIMAB.

Author Optronic

More posts by Optronic